Skip to main content
MakelMail

Trots partner van MakelMail.

Fresh-Media is trots partner van MakelMail, e-mailmarketing voor Makelaars. Wij ontwikkelden een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee makelaars heel eenvoudig in contact kunnen blijven met hun doelgroep.

MakelMail

Kant-en-klaar.

MakelMail voorziet maandelijks in een kant-en-klare nieuwsbrief. Gevuld met interessante artikelen over wonen, ontwikkelingen op de woningmarkt, tips met betrekking tot woningonderhoud, de laatste interieurtrends en aanverwante makelaarszaken. Het versturen van een nieuwsbrief was nog nooit zo eenvoudig!

MakelMail

CRM koppeling

Dankzij de CRM koppeling die MakelMail realiseerde wordt het woningaanbod en de contactenlijst van de makelaar automatisch gesynchroniseerd naar MakelMail. Een woning toevoegen aan de nieuwsbrief is dus een fluitje van een cent en met één druk op de knop verstuur je een nieuwsbrief naar een specifieke doelgroep.

MakelMail

Opmaak in huisstijl

Eén systeem, iedere nieuwsbrief uniek! Natuurlijk willen MakelMail gebruikers geen eenheidsworst versturen. Daarom voorziet MakelMail in vergaande opmaakmogelijkheden die naadloos aansluiten op de huisstijl van de makelaar. Een stukje herkenbaarheid, waardoor makelaars top-of-mind blijven bij hun doelgroep.