Skip to main content
Villa Madelief

Webshop realisatie.

'Villa Madelief maakt van iedere bestelling een feestje'. Deze oneliner was het uitgangspunt voor het ontwerp en de realisatie van de webshop Villa Madelief. De doelgroep van deze shop met woon- en lifestyle artikelen beleeft een happy shopping ervaring waar Fresh-Media met liefde een steentje aan heeft bijgedragen.

Orderverwerking & magazijnbeheer

Realisatie webapp.

Wat begon met een kleine voorraad op een zolderkamer groeide uit tot een groot magazijn op het industrieterrein. Een verfrissende kijk op magazijnindeling, orderpicking en -verwerking was meer dan welkom. Fresh-Media dacht mee, ontwierp en realiseerde een webapp waarmee orderverwerking en magazijnbeheer kinderlijk eenvoudig werd.

Winkel

Realisatie kassa app.

Online meets offline in de fysieke winkel van Villa Madelief. Deze nieuwe ontwikkeling in de bedrijfsvoering van Villa Madelief vroeg om een slimme oplossing voor het afrekenen van offline aankopen in de fysieke shop. Fresh-Media realiseerde een eenvoudig te bedienen kassa app zodat ook offline shoppen bij Villa Madelief een feestje is.

Online presence

SEO & online marketing.

Een webshop zonder SEO en online marketing is als een auto zonder bestuurder. Het design en de beleving kan nog zo fantastisch zijn, maar zonder bestuurder blijf je staan waar je staat. Fresh-Media ondersteunt Villa Madelief op het gebied van SEO en online marketing om webshop en doelgroep bij elkaar te brengen.