Web-Apps

Laat techniek voor jou werken!

Wij realiseren applicaties die techniek voor jou laten werken. Simpelweg omdat bedrijfsprocessen zoveel efficiënter, eenvoudiger en beter kunnen wanneer je de juiste technische tools in handen hebt. En dan hebben we nog niet eens gesproken over de kostenbesparing die dit kan opleveren! Een greep uit de applicaties die wij hebben mogen ontwikkelen; een kassa app, een e-learning omgeving, een orderpicksysteem. Fresh-Media verdiept zich in de bestaande werkprocessen en laat zich inspireren door de input van de eindgebruiker. Zo creëren we samen een webapplicatie die bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf of organisatie.

Onze apps maken

mens en techniek

een winning team

Efficiënt

eenvoudig

kostenbesparend

ZO PAKKEN WIJ HET SAMEN AAN

Ontwerp

In samenspraak met onze klanten maken wij een visueel ontwerp. Zo’n ontwerp is meer dan een mooi plaatje dat aansluit op de huisstijl van een bedrijf of organisatie. Er ligt een digitale strategie aan ten grondslag waarbij Fresh-Media zich verdiept in de bestaande werkprocessen. Wij laten ons inspireren door input van de eindgebruiker.

Realisatie

In deze fase gaan onze developers aan de slag om een applicatie te laten functioneren. Het visuele ontwerp komt technisch tot leven. Complexe technieken creëren eenvoud voor de klant en eindgebruiker. Zo draagt Fresh-Media bij aan kostenbesparing en efficiency.

Optimalisatie

Techniek staat, net als jouw bedrijfsprocessen, nooit stil. Het is nodig om te blijven ‘draaien aan de knoppen’. Fresh-Media biedt ondersteuning op dit gebied. Zo halen we alles eruit wat erin zit!

Service

Een web-app staat ‘live’ en dan begint het pas. Fresh-Media is een betrouwbare hosting partner. Dat lijkt onzichtbaar, maar is onmisbaar! Na livegang van een web-app leveren wij professionele hosting, proactieve monitoring en ondersteuning. Fresh-Media installeert relevante updates en is voor, tijdens én na oplevering betrokken bij jouw web-app!

MEER WETEN?

Bel Arnaud

Mediatechnoloog

0529-851636

info@fresh-media.nl