E-Commerce

Samen creëren we een unieke online shopervaring!

E-commerce heeft definitief voet aan wal gezet. Maar liefst 30% van alle transacties in Nederland gaan via het internet. In de komende jaren zal dit alleen maar verder groeien. Heb jij een fysieke winkel en wil je een groter publiek bereiken door jouw winkel op het web te etaleren? Wil je jouw producten online verkopen? Dan is een mooie, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop een must.

Fresh-Media heeft niet alleen ruime ervaring in de realisatie van webshops. Ook in de exploitatie ervan heeft Fresh-Media haar sporen verdiend. Deze ervaring zorgt ervoor dat jij geen beginnersfouten hoeft te maken, je begint gelijk met een voorsprong aan je e-commerce avontuur! Fresh-Media helpt niet alleen bij de realisatie van de webshop, denkt strategisch mee met jouw online business. Samen laten wij jouw doelgroep een unieke online shopervaring beleven, creëren we terugkerende bezoekers en enthousiaste ambassadeurs!

Start

je E-Commerce avontuur

met een voorsprong

Unieke online shopervaring

terugkerende bezoekers

enthousiaste ambassadeurs

ZO PAKKEN WIJ HET SAMEN AAN

Ontwerp

Samen met onze klanten en haar eindgebruikers creëren we digitale werelden, platformen, webshops en sites. Hier ligt een digitale strategie aan ten grondslag. Simpelweg beginnen en wel zien waar het schip strand is niet ons ding.

Realisatie

Jouw verhaal is uniek. Onze UX-designers vormen aan de hand van de gekozen strategie de meeste geschikte customer journey. Met onze ontwerpen dragen wij bij aan de impact van jouw organisatie voor jouw gebruikers.

Optimalisatie

Techniek staat nooit stil. Om te zorgen dat een website zijn doelgroep bereikt is het nodig om te blijven ‘draaien aan de knoppen’. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online marketing kunnen hierbij verder helpen. Maar ook het aanbieden van jouw producten via diverse externe verkoopkanalen als Amazon, bol.com of Google shopping. Fresh-Media biedt ondersteuning bij het opzetten en realiseren van een omnichannel strategie. Zo halen we alles eruit wat erin zit!

Service

Een webshop staat ‘live’ en dan begint het pas. Fresh-Media is een betrouwbare hosting partner. Dat lijkt onzichtbaar, maar is onmisbaar! Na livegang van een webshop leveren wij professionele hosting, proactieve monitoring en ondersteuning. Fresh-Media installeert relevante updates en is voor, tijdens én na oplevering betrokken bij jouw webshop!

MEER WETEN?

Bel Arnaud

Mediatechnoloog

0529-851636

info@fresh-media.nl