Fresh-Media

Voor een website die werkt!

Een website die werkt, dát is onze uitdaging! Maar is dat niet het minste wat je mag verwachten van een full service internetbureau?! Absoluut! Fresh-Media gaat een stap verder, want wij ontwikkelen voor jou een website die technisch functioneert én impact creëert op jouw doelgroep. En daar komt meer bij kijken dan het samenvoegen van tekst en afbeeldingen.

Wij ontwerpen en realiseren een website die jouw bedrijf of organisatie representeert. Een website die zó is ingericht dat het jouw doelgroep aanspreekt en informeert. Samen creëren wij een website die converteert en een onuitwisbare indruk achterlaat.

Samen creëren wij

online impact

en conversie

Een weerspiegeling van

jouw organisatie

met oog voor detail

ZO PAKKEN WIJ HET SAMEN AAN

Ontwerp

In samenspraak met onze klanten maken wij een website ontwerp. Zo’n ontwerp is meer dan een mooi plaatje dat aansluit op de huisstijl van een bedrijf of organisatie. Er ligt een digitale strategie aan ten grondslag waarbij beeld, tekst, functionaliteit en gebruiksgemak leiden tot conversie. Zo laten wij een onuitwisbare indruk achter op de websitebezoeker. 

Realisatie

In deze fase gaan onze developers aan de slag om een website technisch te laten functioneren. Het visuele ontwerp komt technisch tot leven. Complexe technieken creëren eenvoud voor de klant en eindgebruiker. Zo draagt Fresh-Media bij aan de online impact op jouw doelgroep. 

Optimalisatie

Techniek staat nooit stil. Om te zorgen dat een website zijn doelgroep bereikt is het nodig om te blijven ‘draaien aan de knoppen’. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online marketing kunnen hierbij verder helpen. Fresh-Media biedt ondersteuning op dit gebied. Zo halen we alles eruit wat erin zit!

Service

Een website staat ‘live’ en dan begint het pas. Fresh-Media is een betrouwbare hosting partner. Dat lijkt onzichtbaar, maar is onmisbaar! Na livegang van een website leveren wij professionele hosting, proactieve monitoring en ondersteuning. Fresh-Media installeert relevante updates en is voor, tijdens én na oplevering betrokken bij jouw website!

MEER WETEN?

Bel Arnaud

Mediatechnoloog

0529-851636

info@fresh-media.nl